Jégkár és horpadás Gazdag karosszéria

A Gazdag karosszéria Szervizt, kis vállalkozást, 1994-ben azzal a határozott céllal hoztuk létre, hogy Ügyfeleink gépjárműivel kapcsolatos igényeit teljes körűen kielégítsük, a változó piaci körülményeknek megfelelően.

Cégünk profilja a káresemény bekövetkezte és a kifogástalanul helyre hozott gépjármű átadásáig terjedő tevékenységet átölel. Vállaljuk minden típusú személygépkocsi, teljes körű jégkár és horpadás javítását .

Évről-évre folyamatosan növekvő eredményt érünk el, mivel műhelyeink felszereltsége, kollégáink szakmai tudása valamint Ügyfeleink minőségi és korrekt kiszolgálása a jelentősebb tőkeerővel rendelkező márkakereskedésekkel szemben is versenyképessé teszi vállalkozásunkat.

Célunk hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel így nem csak a nagy, hanem a kis javítási munkákat is körültekintő odafigyeléssel, nagy gondossággal végezzük el.

A kárfelvételtől kezdve az alkatrész beszerzésig minden a mi gondunk, a megrendelőnek csak át kell vennie a megjavított gépjárművet. Ha bármilyen tervezhető, vagy előre nem látott problémával találkozik, csak egy telefonhívásába kerül, és máris biztos kezekben tudhatja autóját.

Önnek csupán egyetlen dolga van, újra élveznie autója kényelmét!

A gondokat bízza ránk!